ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Julie og Capra

Julie og Capras valper ble født den 20. september 2014. Det er fem sorte kraftige og fine valper i kullet. Det er tre hanner og to tisper. Valpenes mor er Julie (Domestic Dark Dirty Dancing) og valpenes far er Capra (Ars Nova`s C Capra).

Julie er sort og Capra er brun, begge har god farge. Foreldrene er høyt premierte, med et flott eksteriør og er harmoniske hunder med gode bruksegenskaper. Denne kombinasjonen er gjort spesielt med tanke på godt gemytt og gode bruksegenskaper.

Det er et harmonisk og fint kull, de har et utrolig godt gemytt og er fine rasetypiske hunder. De er friske og fine og øker i vekt fra dag til dag. Nå ved fire ukers alder har valpene flyttet inn i stua til oss. De spiser litt opbløtte knotter med geitemelk, det smaker godt. I dag har de har vært ute på terrassen for første gang. Det var en spennende opplevelse.

Nedenfor kan du se bilder og lese mer om hver av valpene i kullet, nye bilder og oppdatert informasjon blir normalt lagt ut én gang i uken, så følg med!

Alle valpene er solgt. Ta kontakt på telefon 47280575 eller bruk kontaktskjemaet dersom du er interessert i å kjøpe en valp.

Lenker: 16 bilder av valpene (5 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Echo

Echo

Echo er en stor flott gutt, han veide 402 gram ved fødselen.

Han er en rolig, harmonisk og fin valp. Echo er skikkelig glad i mat. Nå er han den tyngste i flokken. Han er nok den i flokken som er aller mest glad i mat. Han har også tid til å leke etter mat nå, det er jo viktig å omgås resten av flokken. Han har fått sin andre ormekur, det smakte ikke godt. Han har også vært igjennom bad, føn, og barbering av snute og labber. Det var ikke vanskelig, men litt skal man jo protestere.

Drøyt fire uker gammel veide han 3140 gram.

Emil

Emil

Emil er en stor gutt, han veide 410 gram ved fødselen.

Emil er også en stor og kraftig gutt. Han er ikke så glad i å spise oppbløtte knotter enda, da er mammas melk mye bedre. Han er veldig leken og nysgjerrig, stadig på farta. Han har fått sin andre ormekur. Han har også vært igjennom bad, føn og barbering av snute og labber. Helt uproblematisk. Han fikk sin første tur ut på terrassen i dag, det var spennende.

Drøyt fire uker gammel veide han 2948 gram.

Eddie

Eddie

Eddie er en flott gutt, han veide 370 gram ved fødselen.

Han er den minste av hannene, og den minste i flokken, men også den roligste i kullet. En harmonisk og flott gutt. Eddie foretrekker mammas melk fremfor knotter, men litt kan han jo ta, særlig når det er litt geitemelk å slurpe i seg. Han er veldig leken og nysgjerrig, alt skal utforskes, men litt i ro og mak. Han har fått sin andre ormekur, det likte han ikke. Eddie har fått bad, føn og barbert snute og labber, han var veldig flink. Og i dag var han ute å utforska terrassen for første gang.

Drøyt fire uker gammel veide han 2836 gram.

Elina Malou

Elina Malou

Elina Malou er en stor flott tispe, hun veide 440 gram ved fødselen.

Hun er nå jevnstor med sin søster. Matlysten er det ingenting å si på. Både melk og knotter går ned med god appetitt. Hun er først med alt. Hun har fått sin andre ormekur, det syns hun var noen ekle greier. Hun har også fått bad, føn og barbert snute og labber. Hun var lett å stelle. I dag fikk hun sin første tur ut på terrassen, det var spennende å sjekke ut.

Drøyt fire uker gammel veide hun 3040 gram.

BeBis Elisa

BeBis Elisa

BeBis Elisa er ei flott tispe, hun veide 364 gram ved fødselen.

Hun er glad i mat og har økt godt i vekt. Fra å være nest minst er hun nå jevnstor med sin søster. Hun måler krefter med sine søsken og er glad i lek. Hun har fått sin andre ormekur, det tok hun greit. Hun har fått bad, føn og barbert snute og labber, det var ikke noe vanskelig å stelle henne. I dag var det spennende å komme ut på terrassen å leke for første gang.

Drøyt fire uker gammel veide hun 3048 gram.

Mer informasjon

Lenker: 16 bilder av valpene (5 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2014. Webhotell fra MinHost.