ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Julie og valpene (5 uker)

Julie og Capras valper ble født den 20. september 2014. Det er fem sorte kraftige og fine valper i kullet. Det er tre hanner og to tisper. Valpenes mor er Julie (Domestic Dark Dirty Dancing) og valpenes far er Capra (Ars Nova`s C Capra).

Julie er sort og Capra er brun, begge har god farge. Foreldrene er høyt premierte, med et flott eksteriør og er harmoniske hunder med gode bruksegenskaper. Denne kombinasjonen er gjort spesielt med tanke på godt gemytt og gode bruksegenskaper.

Det er et harmonisk og fint kull, de har et utrolig godt gemytt og er fine rasetypiske hunder. De er friske og fine og øker i vekt fra dag til dag. Nå ved fem ukers alder er det blitt mye fart på valpene. De bor i stua hos oss og det er mye lek både inne og ute på terrassen. De er flinke og sover gjennom hele natten. Nå spiser alle veldig godt av knottene, selv om Julies melk er favoritten.

Nedenfor kan du se bilder og lese mer om hver av valpene i kullet, nye bilder og oppdatert informasjon blir normalt lagt ut én gang i uken, så følg med!

Alle valpene er solgt. Ta kontakt på telefon 47280575 eller bruk kontaktskjemaet dersom du er interessert i å kjøpe en valp.

Lenker: 22 bilder av valpene (6 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Echo

Echo

Echo er en stor flott gutt, han veide 402 gram ved fødselen.

Han er en rolig, harmonisk og fin valp. Echo er skikkelig glad i mat. Nå er han den tyngste i flokken. Han er nok den i flokken som er aller mest glad i mat. Nå bruker han mye mer tid på lek med de andre valpene. Det er full fart ute på terrassen. Hver gang han har spist og sovet, så vil han ut en tur for å leke og å gjøre fra seg. Det blir mange turer ut i løpet av dagen.

Drøyt fem uker gammel veide han 4036 gram.

Emil

Emil

Emil er en stor gutt, han veide 410 gram ved fødselen.

Emil er også en stor og kraftig gutt. Han er blitt flink til å spise knotter nå. Det går fort unna, så må han leke litt, så kommer han og spiser litt mer og sånn tar han det noen runder. Leken er kjempeviktig, han er nok den mest lekne av alle. Han vil også ut etter mat og etter å ha sovet, da er det full fart med de andre.

Drøyt fem uker gammel veide han 3816 gram.

Eddie

Eddie

Eddie er en flott gutt, han veide 370 gram ved fødselen.

Han er den minste av hannene, og den minste i flokken, men også den roligste i kullet. En harmonisk og flott gutt. Eddie er blitt flink til å spise knotter nå. Det går ikke like fort unna som med de større brødrene, men han har tid til å sitte å spise seg mett. Som de andre så vil han ut etter å ha sovet eller spist. Det er kjempemoro å løpe rundt på terrassen med de andre.

Drøyt fem uker gammel veide han 3648 gram.

Elina Malou

Elina Malou

Elina Malou er en stor flott tispe, hun veide 440 gram ved fødselen.

Hun er ei tispe med stor appetitt både på mat og lek. Hun skal nok sørge for å få sitt. Etter mat og etter en sovestund er det full fart ut på terrassen. De holder ut stadig lenger med lek og moro nå. Hun er frampå i alle ting og først med det meste.

Drøyt fem uker gammel veide hun 4020 gram.

BeBis Elisa

BeBis Elisa

BeBis Elisa er ei flott tispe, hun veide 364 gram ved fødselen.

Hun er glad i mat og har økt godt i vekt. Hun er en leken og glad tispe. Turene ut på terrassen etter sovetid og mat er nok høydepunktene, der er det plass til å løpe rundt og leke med de andre. Og så kan hun jakte på mamma for å se om det er en ekstra melkeskvett å få.

Drøyt fem uker gammel veide hun 3930 gram.

Mer informasjon

Lenker: 22 bilder av valpene (6 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2014. Webhotell fra MinHost.