ABDOGs storpudler - Bildegalleri

Bilder av Julie og Capras valpekull

Bilder av Julie og Capras valper

Julie og Capras valper ble født den 20. september 2014. Det ble tre hanner og to tisper, alle sorte. Det ble kraftige og fine valper. Valpenes mor Julie er sort og faren er brun, begge er høyt premierte. Det er et harmonisk og fint kull, de har et utrolig godt gemytt og er fine rasetypiske hunder.

Julie og Capras valper (27 bilder, 5 nye).

Bilder av Julie

Julie

Julie er en flott hund med et herlig gemytt. Hun er så lettlært og enkel å ha med å gjøre. Energi har hun mer enn nok av. Angelica har hun funnet tonen med og hun syns det er spennende å treffe nye hundevenner. Hun setter seg gjerne ned og vurderer situasjonene, når det er noe nytt.

Bilder av Julie del 2 (49 bilder) - Bilder av Julie del 1 (59 bilder).

Bilder av Izzi

Izzi

Izzi (Servilias Parti With Izzi) er en paritcolour storpuddel, født 3. mai 2012. Første gang jeg så en slik puddel falt jeg pladask, det viste seg senere å være Gipsy, Izzis mor. Izzis mor er, Gipsy: Betty Boop Of Nathalie`s Pride og hennes far er King. Vi trives med Izzi fra første stund, hun er lettlært og omgjengelig på alle måter.

Bilder av Izzi (46 bilder).

Bilder av Julie og Domingos valpekull

Bilder av Julie og Domingos valper

Julie og Domingos valper ble født 3. september 2012. Det ble fire hanner og fem tisper, alle sorte. Alle valpene er store og livskraftige. Valpenes mor Julie er sort og faren er brun, begge er høyt premierte. Det er et harmonisk og fint kull. Valpene er friske og fine og øker i vekt fra dag til dag.

Julie og Domingos valper (77 bilder, 6 nye).

Bilder av Angelica

Angelica

Angelica er en nydelig hvit tispe. Hun er en av Rex og Biancas valper, som ble født 21. november 2004. Hun reiste fra oss ved åtte ukers alder, men er nå kommet tilbake for å bli her. Angelica har det best tenkelige gemytt. Hun er blid, rolig og omgjengelig med alle. Hun elsker å få mye kos og klapp. Å komme ut på tur er helt topp, eller å få løpe i hagen med Kine er også alle tiders.

Bilder av Angelica del 2 (58 bilder) - Bilder av Angelica del 1 (50 bilder).

Bilder av Kine

Kine

Kine er en nydelig sort storpuddeltispe, som er født 22. februar 2005. Hun kom til oss 19. april. Foreldrene hennes er Tamara og Rex. Dette er det andre kullet etter Tamara og Rex, og det har vist seg å være en utrolig bra kombinasjon. Valpene har et utrolig godt gemytt og gode bruksegenskaper. De friske og fine, og har et flott rasetypisk utseende.

Bilder av Kine del 3 (33 bilder) - Bilder av Kine del 2 (51 bilder) - Bilder av Kine del 1 (43 bilder).

Bilder av Zara og Marcos valpekull

Bilder av Zara og Marcos valpekull del 3

Zara og Marcos valper kom til verden 15. november 2007. I valpekullet er det: Seks flotte hanner, og tre nydelige tisper. Alle er sorte. Valpene er merket med neglelakk i forskjellig farge, enten på hodet eller ryggen - dette for raskt å kunne skjelne de fra hverandre.

Zaras valper del 3 (80 bilder) - Zaras valper del 2 (52 bilder) - Zaras valper del 1 (50 bilder).

Bilder av Kine og Mozarts valpekull

Kine og Mozarts valpekull del 3

Kine og Mozarts valper kom til verden like før og etter midnatt den fjerde og femte april 2007. I valpekullet er det: To nydelige tisper, og fire flotter hanner. Alle er sorte. Valpene er merket med neglelakk i forskjellig farge, enten på hodet eller ryggen - dette for raskt å kunne skjelne de fra hverandre.

Kines valper del 3 (57 bilder) - Kines valper del 2 (42 bilder) - Kines valper del 1 (31 bilder).

Bilder av Zara

Zara

Den 17. oktober hentet vi vår nye valp, Zara. Hun er født 21. august 2005. Hun kom til oss fra kennelen Funny Feelings. Vi er veldig glad for å ha fått vårt nye familiemedlem hjem. Kine er en god lekekamerat for Zara.

Zaras mor, Ingeborg, er en fin hvit tispe og Fridtjof, Zaras far er en flott stor sort hanne.

Zara er en nydelig sort tispe. Hun har ni søsken, sorte og hvite. Alle er nydelige og friske valper med et rasetypisk utseende og godt gemytt.

Bilder av Zara del 2 (39 bilder) - Bilder av Zara del 1 (31 bilder).

Bilder av valpekullets far Mozart

Mozart

Mozart er far til Kines valper. Han er en flott storpuddel med et kjempegodt gemytt. Mozart er en lettlært og veldig omgjengelig hund. Han er en allsidig hund, noe som er vanlig blant storpudler.

Det er lagt ut 12 bilder av Mozart.


Bilder av Rex og Biancas valpekull

Alexandra

Valpene kom til verden 21. november 2004, og i valpekullet er det: Tre skjønne hvite tisper, én stor fin hvit hann, og to flotte sorte hanner. Valpene har nå fått nye eiere, og jeg ønsker valpekjøperne lykke til med sitt nye familiemedlem.

Valpebilder del 4 (29 bilder) - Valpebilder del 3 (36 bilder) - Valpebilder del 2 (23 bilder) - Valpebilder del 1 (42 bilder). Valpene er merket med neglelakk på hode og rygg, guttene med blått og jentene med rødt.

Bilder av Rex

Rex

Hvis man kan si om en hund at den er menneskets beste venn, så må det være en beskrivelse av Rex. Bedre kamerat og turvenn enn Rex kunne vi ikke ha hatt. Når vi var ute i skog og fjell var han i sitt ess. Han elsket å løpe ute i det fri. Rex og jeg gikk også dressurkurs. Det var en fryd å gå med Rex, en så arbeidsvillig og kontaktsøkende hund er det bare moro å arbeide med. Rex syns også det var helt topp når han kunne få leke og løpe sammen med andre hunder.

Det er lagt ut 30 bilder av Rex.

Bilder av Bianca

Bianca

Bianca var den blideste og gladeste hund en kan tenke seg. Hun var så myk og lett å håndtere at det var en fryd. Vi hadde henne med på mange turer i skog og fjell, og som Rex så elsket hun også å få løpe fritt og utforske områdene.

Det er lagt ut 30 Bilder av Bianca.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023.