ABDOGs storpudler - Hundearkiv

Angelica

Angelica

Angelica er en nydelig hvit tispe. Hun er en av Rex og Biancas valper, som ble født 21. november 2004. Hun reiste fra oss ved åtte ukers alder, men er nå kommet tilbake for å bli her. Angelica har det best tenkelige gemytt. Hun er blid, rolig og omgjengelig med alle. Hun elsker å få mye kos og klapp. Å komme ut på tur er helt topp, eller å få løpe i hagen med Kine er også alle tiders.

Lenker: Bilder av Angelica del 2, del 1, Rex og Biancas valper, helseresultater.

Kine

Kine

Kine er en nydelig sort storpuddeltispe, som er født 22. februar 2005. Hun kom til oss 19. april. Foreldrene hennes er Tamara og Rex.

Dette er det andre kullet etter Tamara og Rex, og det har vist seg å være en utrolig bra kombinasjon. Valpene har et utrolig godt gemytt og gode bruksegenskaper. De friske og fine, og har et flott rasetypisk utseende.

Lenker: Minneside, bilder av Kine del 3, del 2, del 1, Kine og Mozarts valper.

Zara og Marcos valper 2007

Bilder av Zara og Marcos valpekull

Den 15. november ble Zara (Funny Feelings Zara) og Marco (Dajmens Black Magic) valper født. Det ble ni flotte valper, seks hanner og tre tisper, alle sorte. Valpene var leveringsklare 10. januar 2008, og er nå solgt. De ble levert registrert i NKK og med helseattest fra veterinær.

Både Zara og Marco har et fantastisk mildt og godt gemytt, og er friske og fine hunder. Begge er rasetypiske storpudler, de er omgjengelige med alle og har gode arbeidsegenskaper. De er begge sorte, og Marco er dominant sort. Marco har flotte utstillingsresultater å vise til: INT NORD FIN UCH NORDUV02 NV05.

Lenker: Valpenes side, valpebilder 3, valpebilder 2, valpebilder 1, bilder av Zara, Marcos side, fiktiv stamtavle.

Zara

Zara

Den 17. oktober hentet vi vår nye valp, Zara. Hun er født 21. august 2005. Hun kom til oss fra kennelen Funny Feelings. Vi er veldig glad for å ha fått vårt nye familiemedlem hjem. Kine er en god lekekamerat for Zara.

Zaras mor, Ingeborg, er en fin hvit tispe og Fridtjof, Zaras far er en flott stor sort hanne.

Zara er en nydelig sort tispe. Hun har ni søsken, sorte og hvite. Alle er nydelige og friske valper med et rasetypisk utseende og godt gemytt.

Det er lagt ut 70 bilder av Zara (6 nye) i bildegalleriet. Det blir publisert flere bilder i tiden som kommer.

Marco

Marco

Valpekullets far er Dajmens Black Magic (INT NORD FIN UCH NORDUV02 NV05), til daglig kalt Marco.

Marco er en utrolig fin og mild storpuddel og en trivelig familiehund. Han elsker å ligge på fanget å kose. Inne er han rolig, men ute er det full fart. Han har et veldig tydelig kroppsspråk, og et talende blikk, så det er ikke vanskelig å forstå hva han vil. Marco er en riktig gentleman, han er utrolig behagelig og omgås, både for to- og firbeinte. Dessuten liker han å bli beundret og vise seg fram på utstillinger.

Du kan se større bilde og lese mer om Marco i Arild og Kirstens brev, se stamtavlen og helseresultatene hans.

Kine og Mozarts valpekull 2007

Kine og Mozarts valpekull del 3

Den 5. april ble Kine og Mozarts valper født. Det ble seks flotte valper, fire hanner og to tisper. Alle valpene har nå fått nye hjem, og de begynner å reise fra oppdretter fra 31. mai. De leveres registrert i NKK, vaksinert og med helseattest.

Både Kine og Mozart er rasetypiske storpudler/kongepudler, de har begge et kjempegodt gemytt, er omgjengelige med alle, har gode arbeidsegenskaper og er friske fine hunder.

Alle valpene har fått nye gode hjem og har det bra. De begynner allerede å bli store nå.

Lenker: Kine og Mozarts valper, Bilder av valpene, Bilder av Kine, Bilder av Mozart, Mozarts side, Bilde av valpenes stamtavle.

Mozart

Mozart

Mozart er far til Kines valper. Han er en flott storpuddel med et kjempegodt gemytt. Mozart er en lettlært og veldig omgjengelig hund. Han er en allsidig hund, noe som er vanlig blant storpudler. De kan brukes til det meste, er ypperlige familiehunder og turkamerater.

Du kan lese mer om Mozart i Jeanettes brev, se bilder av han (12 stykker), se på registreringsbeviset og helseresultatene hans.

Rex og Biancas valpekull 2004

Alexandra

Valpene kom til verden 21. november 2004, og i valpekullet er det: Tre skjønne hvite tisper, én stor fin hvit hann, og to flotte sorte hanner.

Jeg takker alle mine valpekjøpere for en hyggelig prat på telefonen, det var fint å høre at alle er godt fornøyd med hundene sine. Jeg gleder meg også over at alle hundene er friske og har det godt i sine nye hjem. Jeg må også gratulere Angelica med et kjempebra utstillingsresultat!

Det er lagt ut bilder av valpene (2 nye) i bildegalleriet.

Bianca

Bianca

Bianca er ei tispe med det blideste, mykeste og herligste gemytt man kan tenke seg. Hun er bare glad og ønsker kontakt med alle, både to og firbeinte. Hun har også vært på dressurkurs, og hun er veldig lett å jobbe med.

Det å løpe fritt i skog eller fjell og kjenne alle de spennende nye luktene er det beste som finns for en livlig og glad puddel, og Bianca stortrives da.

Det er lagt ut 30 Bilder av Bianca.

Rex

Rex

Rex er en herlig hannhund med godt gemytt og gode bruksegenskaper. Han er kjempefin å gå lydighet med og er utrolig lett å jobbe med. Vi har gått flere dressurkurs og har hatt mange fine stunder sammen. Han elsker også å få løpe fritt i skog og mark. Når vi er på fjelltur og han kan løpe fritt er han i sitt ess.

Det er lagt ut 30 bilder av Rex.

Se også Bianca og Rex' minneside.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023.