ABDOGs storpudler

Valpekullets far Mozart

Mozart er en kresen puddel som heller ville hatt et stykke kake fremfor en biff om han kunne velge. Han er veldig nysgjerrig og liker å sitte på en stol på kjøkkenet og titte ut av vinduet. Han er kjempekilen på framlabbene, og hater å barbere dem (trene, trene ...). Han har alltid fått masse ros for det gode gemyttet sitt, og er en hund som ikke gjør en flue fortred og elsker alle mennesker han møter.

Han har tatt røntgen for HD med resultat A, og øyelysninga var også perfekt, han fikk diagnosen fri.

Han ble i sommer pappa til seks små herlige valper. Som de fleste andre hunder så sørger han for den daglige trimmen til nabokatten. Han synes det er kjempegøy å lære nye ting, og all form for trening (lydighet og lignende) synes han er kjempemoro! Han har vært med på sprangtrening med Siborino (hesten min) og da hoppet han 140 cm. Det er like høyt som hesten min hoppet det!

Han har prøvd seg på både hare- og rådyrjakt (på eget initiativ). Ellers så liker han jula veldig godt, for da vanker det alltid så mange morsomme gaver, og han elsker å synge til julesanger. Da sitter han og strekker hals, og er faktisk ganske så god.

Når han var liten valp og skulle leke med nabohunden (som var voksen og ganske mye større), så gikk han opp på brøytekantene og tok sats og hoppet opp på ryggen hennes! De er fremdeles bestevenner.

Fakta om Mozart

Hilsen Jeanette Henriksson

Mer informasjon om Mozart

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2022.