ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Julie og valpene (5 uker)

Julie og Capras valper ble født den 20. september 2014. Det er fem sorte kraftige og fine valper i kullet. Det er tre hanner og to tisper. Valpenes mor er Julie (Domestic Dark Dirty Dancing) og valpenes far er Capra (Ars Nova`s C Capra).

Julie er sort og Capra er brun, begge har god farge. Foreldrene er høyt premierte, med et flott eksteriør og er harmoniske hunder med gode bruksegenskaper. Denne kombinasjonen er gjort spesielt med tanke på godt gemytt og gode bruksegenskaper.

Det er et harmonisk og fint kull, de har et utrolig godt gemytt og er fine rasetypiske hunder. De er friske og fine og øker i vekt fra dag til dag. Nå ved seks og en halv ukers alder er det blitt mye fart på valpene. De bor i stua hos oss og det er mye lek både inne og ute på terrassen. Når været tillater det er det mye lek ute på terrassen, det er så moro å ha god plass å løpe på.

Nedenfor kan du se bilder og lese mer om hver av valpene i kullet, nye bilder og oppdatert informasjon blir normalt lagt ut én gang i uken, så følg med!

Alle valpene er solgt. Ta kontakt på telefon 47280575 eller bruk kontaktskjemaet dersom du er interessert i å kjøpe en valp.

Lenker: 27 bilder av valpene (5 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Emil Echo

Emil

Emil er en stor flott gutt, han veide 402 gram ved fødselen.

Han er en rolig, harmonisk og fin valp. Han og Emil har byttet navn, litt forvirrende enda for meg. Han er en behagelig og kontaktsøkende gutt. Når det kommer besøkende her sørger han for å være rundt de for å få litt kos. Han løper gjerne og leker med sine søsken og så er det litt moro å jakte på ballen som triller av gårde.

Seks og en halv uke gammel veide han 5,2 kg.

Echo Emil

Echo

Echo er en stor gutt, han veide 410 gram ved fødselen.

Echo er også en stor og kraftig gutt. Jeg prøver stadig å venne meg til navnebytte her. Echo er kjempeleken, der er han vanligvis den mest utholdende. Begynner først og slutter sist. Han syns også det har blitt moro å leke litt med ball og ikke bare løpe rundt og herje med sine søsken. Han tar seg litt mer tid til å spise nå, selv om han kanskje må ta det over et par runder.

Seks og en halv uke gammel veide han 4,9 kg.

Eddie

Eddie

Eddie er en flott gutt, han veide 370 gram ved fødselen.

Han er den minste av hannene, og den minste i flokken, en harmonisk og flott gutt. Han er blitt glad i mat og drar innpå de andre i vekt. Han er en nysgjerrig gutt som må ha tid til å undersøke det som er rundt seg. Ja, og så må han ha tid til å leke med resten av gjengen. Når han er fornøyd setter han seg ved døra og vil inn igjen.

Seks og en halv uke gammel veide han 4,9 kg.

Elina Malou

Elina Malou

Elina Malou er en stor flott tispe, hun veide 440 gram ved fødselen.

Elina Malou er først til matfatet og ofte sist derfra. Hun er leken og glad og vil gjerne løpe rundt ute på terrassen og leke med sine søsken. Hun er frampå i alt og har gjerne vært først til det meste. Likevel er hun rolig og behagelig, og liker godt å få litt kosetid. Hun kan også være ganske selvstendig og klarer seg godt selv.

Seks og en halv uke gammel veide hun 5,2 kg.

BeBis Elisa

BeBis Elisa

BeBis Elisa er ei flott tispe, hun veide 364 gram ved fødselen.

Hun er glad i mat og har økt godt i vekt. Hun er en leken og glad tispe. Hun skal bli hos oss og det ser jeg fram til. Hun vil gjerne ha mye kontakt med oss og er selvfølgelig også i full aktivitet med sine søsken. Det går i full fart når de leker både ute og inne. Når det er nok må hun sette seg litt unna for en hvil og så er det full fart igjen.

Seks og en halv uke gammel veide hun 5,2 kg.

Mer informasjon

Lenker: 27 bilder av valpene (5 nye), Julies bildegalleri, Julies utstillinger, fiktiv stamtavle valpene.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023.