ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Julie

Julie og Domingos valper ble født 3. september 2012. Det ble fire hanner og fem tisper, alle sorte. Alle valpene har reist til sine nye hjem. Valpenes mor er Julie (Domestic Dark Dirty Dancing) og valpenes far er Domingo (Ars Nova`s Domingo Absolut Kent). Julie er sort og Domingo er brun, begge har god farge. Foreldrene er høyt premierte, med et flott eksteriør og er harmoniske hunder med gode bruksegenskaper. Denne kombinasjonen er gjort spesielt med tanke på godt gemytt og gode bruksegenskaper. Domingo er også far til førerhunder.

Det er et harmonisk og fint kull, de har et utrolig godt gemytt og er fine rasetypiske hunder. De er friske og fine og øker i vekt fra dag til dag. De er nå ute og lufter seg flere ganger om dagen, de holder på å være husrene og de leker mye med hverandre. De er også på bilturer ut til friområde nå, hvor de får leke og løpe. De liker også godt å få kontakt med oss og det får de mye av, de vokser opp i stua med oss.

Lenker: 77 bilder av valpene, Bilder av valpenes Mor Julie, Valpenes far Domingo.

Domingo jr.

Domingo jr.

Domingo var den første fødte og en skikkelig stor flott gutt, han veide 428 gram ved fødselen.

Han er en flott og staselig hannhund med et supert gemytt. Han har stort mot og elsker å utforske omgivelsene og ha en god lekestund med sine søsken. Nå syns han det er kjempemoro å komme ut på friområdet eller i skogen å løpe og leke med sine søsken og resten av flokken. Det er også spennende å treffe andre hunder og mennesker. Han blir heller ikke bilsyk. Han sover rolig hele natten og holder på å være husren. Domingo jr. er kontaktsøkende og elsker en kosestund. Ni uker gammel veide han 7500 gram.

Dani

Dani

Dani er enda en nydelig tispe, hun ble født som nummer seks og veide 350 gram ved fødselen.

Hun er ei nydelig feminin tispe med et rolig og mildt og behagelig vesen. Dani leker og koser seg med sine søsken. Hun har også utforskertrang i forhold til sine omgivelser. Hun nyter å få masse kos. Det aller beste er jo å komme ut å leke med sine søsken og resten av flokken. Så mange daglige lufteturer med lek er viktig, også turene til friområdet og skogen. Det er jo aller best, for der er det så mye spennende å undersøke, samt store områder å løpe på. Hun blir ikke bilsyk. Ni uker gammel veide hun 6900 gram.

Delight

Delight

Delight er ei herlig tispe, hun ble født som nummer fem og veide 392 gram ved fødselen.

Delight er ei nydelig sort storpuddel tispe med et utrolig harmonisk og godt gemytt. Hun er leken og nysgjerrig, og hun undersøker gjerne nye ting. Hun elsker å leke med sine søsken og resten av flokken, men er også flink til å roe seg ned og slappe av. Noe av det beste nå er å komme ut å leke, enten hjemme eller på friområdet og i skogen. Der er det så mye spennende, andre hunder og mennesker, så er det sjø og mange spennende omgivelser på land. Delight blir ikke bilsyk. Hun sover rolig hele natten og holder på å være husren. Så elsker hun å sitte på fanget å få en god kosestund. Ni uker gammel veide hun 7300 gram.

Dennis

Dennis

Dennis var den tredje som ble født, han er en nydelig liten gutt, som veide 326 gram ved fødselen.

Han har økt sin vekt så han ikke er den minste lenger. Nå er han den tredje største hannen, han ser ut til å tro at han er større enn han er, full av lekelyst. Å komme ut og leke med Izzi og søskene er topp. Seks og en halv uke gammel veide han 4336 gram.

Dingo

Dingo

Dingo ble født som nummer syv, en flott hann som veide 344 gram ved fødselen.

Han er den minste av hannene i kullet, han er en super flott hann. Han er leken og måler krefter med sine søsken. Han er kontaktsøkende og vil gjerne ha en god kosestund. Seks og en halv uke gammel veide han 4328 gram.

Doug

Doug

Doug var den åttende som ble født. Han veide 462 gram ved fødselen.

Han er fortsatt den største valpen, jeg tror han spiser i hvert fall for to. Han er fortsatt veldig glad i mat, men er ikke nødvendigvis den første og siste i matskåla lenger. Han er en rolig og behagelig valp, og elsker også lek med sine søsken og så må han selvfølgelig teste ut sine omgivelser. Seks og en halv uke gammel veide han 5400 gram.

Diva

Diva

Diva er ei nydelig tispe, som ble født som nummer to, hun veide 362 gram ved fødselen.

Hun er nå den største tispa, og den nest største i kullet. Diva er en nydelig stor og trygg tispe. Hun er nysgjerrig på omgivelsene og leken, men finner også fort roen. Kos og kontakt setter hun stor pris på. Seks og en halv uke gammel veide hun 5100 gram.

Dalila

Dalila

Dalila ble født som nummer fire og veide 376 gram ved fødselen. Hun er også en nydelig tispe.

Hun er også en nydelig tispe. Hun er den nest største tispa. Hun er flokkens mest nysgjerrige valp og er først til å undersøke alt. Hun har stort mot og vil gjerne finne ut av alt. Hun har et harmonisk og elskelig vesen. Seks og en halv uke gammel veide hun 4412 gram.

Darling

Darling

Darling er ei nydelig tispe, hun ble født som nummer ni. Hun veide 352 gram ved fødselen.

Hun er den minste av tispene, men står på for sin plass. Hun er veldig leken, nysgjerrig og glad. Darling kommer i full fart for å få masse kos, hun elsker kontakt. Alt i omgivelsene må sjekkes og mestres, hun er bare herlig. Seks og en halv uke gammel veide hun 3978 gram.

Mer informasjon

Lenker: 77 bilder av valpene, Bilder av valpenes Mor Julie, Valpenes far Domingo.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023. Webdesign av Aksjemani