ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Matpause

Den 4. og 5. april 2007 ble Kine og Mozarts valper født. Det ble to tisper, og fire hanner, alle sorte. Alle valpene har nå fått nye hjem, og de begynner å reise fra oppdretter fra 31. mai. De leveres registrert i NKK, vaksinert og med helseattest.

Like før kl 23.00 kom det en flott hannhund, vi har kalt ham Big Brother. En snau halvtime senere kom det enda en flott hann, han har vi kalt Billy Boy. Like før midnatt kom den tredje flotte hannen, han kaller vi Baron. Så tok Kine en liten times pause og på en to tre kom de tre neste. Først ei nydelig tispe, som vi kaller BeBis. Deretter kom neste tispe, hun har fått navnet Bella. Til slutt kom det enda en flott hannhund, han fikk navnet Boss.

Kine er en veldig god mor for valpene. Hun leker med dem og oppdrar dem etter behov. Selvfølgelig ammer hun dem enda, selv om de nå også får annen mat, men nå har valpene både tenner og skarpe klør, så amminga kan ikke være noen fornøyelse for Kine.

Når valpene var tre uker gamle fikk de sitt første bad. Deretter bader og føner vi èn gang i uka. Når de var fire uker gamle fikk de klippet snute og labber for første gang, det vil de også få gjort èn gang i uka fremover. Klørne har vi klippet flere ganger nå.

Nå er de ute på gresset og på terrassen flere ganger om dagen. Det gjør godt å få løpe rundt ute og det er alltid spennende med noe nytt. Og så er det så mange nye mennesker å treffe til stadighet, både voksne og barn, og kos får man jo aldri nok av. Vi er også ofte på kjøretur med valpene, og de blir stadig mer komfortable med å være med på biltur.

Baron

Baron

Baron er en flott hannhund. Han ble født som nummer tre i flokken og veide 360 gram da han ble født.

Baron er en nysgjerrig og glad gutt, en ordentlig kosebamse er han også. Han synes at alt skal undersøkes, og han finner ut av det meste, han er også initiativrik og smart. Han er og har hele tiden vært den i flokken som har vært først i alle ting. Baron vil gjerne være med på alt. Han elsker mat og spiser veldig godt. Den 21. mai veide han 4324 gram.

Big Brother

Big Brother

Big Brother er en nydelig hannhund. Han er den førstefødte i kullet. Da han ble født veide han 318 gram.

Han er en fredelig og leken gutt. Han elsker å komme opp på fanget for å kose seg litt. Men han er også nysgjerrig og må løpe litt rundt og undersøke alt som er i omgivelsene. Han har blitt mye flinkere til å spise, og spiser mer som sine storspiste søsken nå. Han lar seg ikke uten videre dytte unna lenger. Den 21. mai veide han 3808 gram.

Billy Boy

Billy Boy

Billy Boy er en skjønn hannhund. Han ble født som nummer to og veide 338 gram da han ble født.

Han har blitt stor nå. Billy Boy er nå den største i flokken. Så i tillegg til å spise godt er han av de rolige og det ser ut til å slå ut på vekta. Selv om han er rolig og liker å kose liker han også å bråke litt med de andre. Han er en storspiser. Den 21. mai veide han 4384 gram.

BeBis

BeBis

BeBis er ei nydelig tispe. En stund var hun den minste i kullet, men det er en stund siden nå. Hun ble født som nummer fire i rekka og veide 276 gram da hun ble født.

BeBis er ei rolig tispe, men hun vet godt hva hun vil likevel. Hun kommer ofte og vil ha litt ekstra kos, det syns hun er deilig. Hvis ikke kosen kommer som hun ønsker protesterer hun fælt. Hun må også regnes som en av storspiserne, hun tar alltid godt for seg når maten settes fram. Den 21. mai veide hun 4042 gram.

Bella

Bella

Bella er så skjønn. Hun ble født som nummer fem i flokken. Da hun ble født veide hun 342 gram.

Bella er initiativrik, leken og nysgjerrig på alt. Etter en liten periode hvor de store ville stenge henne ute fra matfatet er Bella nå tilbake igjen med full styrke. Hun spiser med god appetitt og lar seg ikke dytte vekk. Hun løper rundt for å undersøke omgivelsene så godt det lar seg gjøre. Bella vil gjerne ha kos og kontakt. Den 21. mai veide hun 3648 gram.

Boss

Boss

Boss var den som ble født sist og var størst ved fødselen. Han veide 370 gram da han ble født.

Nå har Boss konkurranse på størrelsen. Både Baron og Billy Boy er større enn han nå. Boss liker godt å utfordre sine søsken til en dyst, og han får selvfølgelig svar på tiltale. Han kan ikke nøye seg med å utfordre sine søsken, men må også prøve seg på Kine og Zara. Resultatet sier seg selv. Men også han liker å få masse kontakt og kos. Den 21. mai veide han 4192 gram.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om valpene, kan du kontakte meg både via kontakskjemaet, på e-post eller telefon.

Lenker: Bilder av valpene, Bilder av Kine, Bilder av Mozart, Mozarts side, Bilde av valpenes stamtavle.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023. Webdesign av Aksjemani