ABDOGs storpudler - Valper

Julie og Capras valper 2014 - Julie og Domingos valper 2012 - Zara og Marcos valper 2007 - Kine og Mozarts valper 2007 -
Rex og Biancas valper 2004 - Om valper

Zara med valpene

Den 15. november ble Zara (Funny Feelings Zara) og Marco (Dajmens Black Magic) valper født. Det ble ni flotte valper, seks hanner og tre tisper, alle sorte. Valpene var leveringsklare 10. januar 2008, og er nå solgt. De ble levert registrert i NKK og med helseattest fra veterinær.

Storpudler er gode familie- og brukshunder. Både Zara og Marco har et fantastisk mildt og godt gemytt, og er friske og fine hunder. Begge er rasetypiske storpudler, de er omgjengelige med alle og har gode arbeidsegenskaper. De er begge sorte, og Marco er dominant sort. Marco har flotte utstillingsresultater å vise til: INT NORD FIN UCH NORDUV02 NV05.

Det er et veldig harmonisk og fint kull. Alle valpene ser ut til å ha et utrolig godt og behagelig gemytt. De er friske og fine og øker i vekt og størrelse fra dag til dag.

For flere bilder se valpenes bildegalleri del 3, del 2 og del 1.

Cyros

Cyros

Cyros ble født som nummer syv, han er en stor fin hannhund. Han veide 370 gram når han ble født.
Cyros er en nydelig hannhund. Både hans eksteriør og hans gemytt er helt fantastisk. Han er en mild og fin hund, lett å ha med å gjøre. Nå er han renslig og har mamma Zara og "tante" Kine til å leke med seg og oppdra seg. Han er en rolig hund. Han liker godt å komme ut å løpe og leke når det er tid for det. Nå er han også ute og går turer med oss og av og til med Kine og Zara. Det syns han er morsomt, men det er vanskelig å henge med de to store. Nå har han felt sin første melketann. Han er vant til å kjøre bil og det er helt uproblematisk. Helseattesten fra veterinær er uten anmerkninger. Han er vaksinert og ID-merket. Den 7. februar veide han 10,4 kg.

Cyriax

Cyriax

Cyriax er den førstefødte og er en flott hannhund. Han veide 366 gram da han ble født.

Cyriax er en flott gutt. Han er utrolig harmonisk og rolig. Cyriax liker godt å få oppmerksomhet og kos, han er rolig og liker godt å sove ved siden av oss. Han har et veldig mildt og fint gemytt. Nyttårsaften gikk problemfritt, han sov gjennom det meste av smellene. Bilturer går også bra, både lange og korte. Helseattesten fra veterinæren var uten anmerkninger. Nå er han renslig. Han syns det er topp å være sammen med resten av familien, både de to og firbente. Den 23. januar veide han 7100 gram.

Cen

Cen

Cen ble født nest sist. Han er en nydelig hannhund. Han veide 286 gram når han ble født.

Cen er en nydelig hannhund, han er aktiv i sitt søk etter kos. Han er nok den største kjælegrisen i kullet. Hos veterinæren var det heller ikke noe å utsette på Cen, alt er i skjønneste orden. Han reiser til sitt nye hjem 19.januar. Vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 16. januar veide han 5800 gram.

Cai (Sam)

Cai

Cai ble født som nummer to og er en flott hannhund med god matlyst. Han veide 322 gram når han ble født.

Cai er en nydelig stor hannhund. Han er en fryd å stelle, ingenting gjør noe, alt er greit. Cai har vært en tur hos veterinæren, det var helt uten problemer, han fikk ingen anmerkninger. Til søndag reiser Cai til sitt nye hjem og vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 9. januar veide han 5400 gram.

Ceed

Ceed

Ceed er nummer tre i rekka og en herlig hannhund. Han veide 274 gram når han ble født.

Ceed er ikke så liten lenger. Han er en fin fyr og han er lett å handtere. Hos veterinæren var han rolig og alt var bra, ingen anmerkninger. Han reiste til sitt nye hjem i dag, og vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 9. januar veide han 4508 gram.

Cadillac

Cadillac

Cadillac ble født sist, og var den største hannen. Han veide 374 gram når han ble født.

Cadillac er en kraftig hann. Han er en rolig type som ikke lett lar seg vippe av pinnen. Cadillac gikk gjennom veterinærens undersøkelse uten anmerkninger. I dag reiste han til sitt nye hjem. Vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 9. januar veide han 4460 gram.

Celine

Celine

Celine ble født som nummer fire, hun var den minste tispa. Hun veide 260 gram når hun ble født.

Celine er en nydelig tispe. Nå er hunden mellomste av tispene i størrelse. Hun har også vært på tur til veterinær for helseundersøkelse, og hun gikk også gjennom uten anmerkninger. Hun reiser til sitt nye hjem om noen få dager. Vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 9. desember veide hun 4178 gram.

Chanel

Chanel

Chanel ble født som nummer fem, og var litt større enn Celine. Hun veide 262 gram når hun ble født.

Chanel er minst nå. Men hun er en liten tøffing, og hun vokser og trives. Hos veterinæren gikk hun gjennom helseundersøkelsen uten anmerkninger. I helgen reiser hun til sitt nye hjem og vi ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 9. januar veide hun 3928 gram.

Cicki

Cicki

Cicki ble født som nummer seks, hun er den største tispa. Hun veide 308 gram når hun ble født.

Cicki er en fin tispe og den som er mest frempå av de tre. Cicki er også den største av de tre tispene. Helseundersøkelsen hos veterinæren gikk fint, det var ingen anmerkninger. Cicke var den første til å reise herfa, vi er glad for å høre at alt har gått bra så langt, og ønsker lykke til med det nye familiemedlemmet. Den 8. januar veide hun 4700 gram.

Mer informasjon

Lenker: Bilder av valpene del 3, Bilder av valpene del 2, Bilder av valpene del 1, Bilder av Zara, Marcos side, valpenes fiktive stamtavle.

Visste du at

«Storpudler er gode familie- og brukshunder.»

«Storpudler brukes ofte som førerhund for blinde.»

«En storpuddel, også kalt kongepuddel, kan bli opptil 15 år gammel.»

«Storpuddelen er en røytefri og allergivennlig hund.»

«Storpuddelen er en veldig intelligent og lettlært hund.»

© ABDOGs storpudler 2004 – 2023. Webdesign av Aksjemani